ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 60€.
Παραλαβή από το κατάστημα

Επιστροφές προϊόντων

Στο www.industry9.gr θέλουμε να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι με την αγορά σας. Σε περίπτωση που κάτι δεν σας αρέσει ή δεν σας κάνει ή ήταν ελαττωματικό ή δεν αντιστοιχεί με το προϊόν της παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αντικατάσταση του προϊόντος σε άλλο νούμερο ή/και σε άλλο χρώμα. Για τη διαδικασία αντικατάστασης, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής είναι έως και 30 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2251026833 ή στο e-mail info@industry9.gr. Σε περίπτωση που έχει γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας, μπορείτε να την επιστρέψετε με τον ίδιο ταχυμεταφορέα χωρίς έξοδα επιστροφής (Δωρεάν).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες, το προϊόν που παραλάβατε, αιτιολογώντας τον λόγο επιστροφής του. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση και δεν θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα επιστροφής του.
Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, θα πρέπει να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το σχετικό έντυπο (δελτίο επιστροφής) που παραλάβατε μαζί με το προϊόν και την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή, εντός 25ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν. Σε αυτή την περίπτωση, τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη και ανέρχονται σε 4€ όταν η επιστροφή γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών eltacourrier και Γενικη Ταχυδρομική. Αν επιστραφεί με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, τα έξοδα αυτά θα αφαιρεθούν από την αξία του προϊόντος.

Επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται όταν έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα των 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής από τον πελάτη, καθώς επίσης και σε προϊόντα που έχουν έκπτωση από 50% και άνω.

Σε περίπτωση αντικαταβολής, η εταιρεία μας θα καταθέσει το χρηματικό ποσό σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Σε περίπτωση που υπάρχουν έξοδα προμήθειας, αυτά επιβαρύνουν τον πελάτη. 

Για να πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση θα πρέπει να γίνουν οι παρακάτω ενέργειες εντός 14 ημερών:

1. Παραδώστε το προϊόν στην εταιρεία ταχυμεταφορών Eltacourrier, με χρέωση παραλήπτη, συνοδευόμενο από την απόδειξη και τη συσκευασία του και συμπληρωμένο το δελτίο επιστροφής με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να μπορεί να γίνει αποδεκτή η επιστροφή του προϊόντος, αλλά παράλληλα να μπορεί να γίνει ενδεχόμενη αλλαγή σε χρώμα/νούμερο ή άλλο είδος. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις.

2. Το προϊόν που θα επιστρέψετε, θα πρέπει να μην το έχετε χρησιμοποιήσει και να βρίσκεται εντός της αρχικής συσκευασίας του.

3. Επιστροφές σε Μαγιό, Εσώρουχα και κάλτσες Δε γίνονται αποδεκτές.

Αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

 

Η πρώτη αλλαγή έχει δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα. Ο πελάτης επιβαρύνεται τυχόν διαφορά στην τιμή και την αντικαταβολή. Σε περίπτωση που κάνετε δεύτερη αλλαγή, τότε τα έξοδα αντικαταβολής και μεταφορικών (επιστροφή και επαναποστολή) ανέρχονται στα 6€ και επιβαρύνουν τον πελάτη, όπως επίσης και τυχόν διαφορά στην τιμή σε περίπτωση που το προϊόν που επιθυμείτε είναι πιο ακριβό.

 

Εάν οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις δεν πληρούνται, τότε το προϊόν θα σας επιστρέφεται με δική σας χρέωση.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων ο πελάτης πρέπει να αποστείλλει, με χρέωση παραλήπτη,μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών Eltacourrier πίσω το προΐόν και στη συνέχεια θα επιστραφεί η αξία του προϊόντος μείον τα μεταφορικά έξοδα 4€. π.χ. Αν η αξία του προϊόντος ανέρχεται στα 25€ θα επιστραφούν 21€ καθώς θα αφαιρεθούν τα έξοδα μεταφοράς της επιστροφής του.

Σε περίπτωση που η επιστροφή πραγματοποιηθεί με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών, τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Δικαίωμα Αντικατάστασης εντός 14 ημερών

Για να πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση θα πρέπει να γίνουν οι παρακάτω ενέργειες εντός 14 ημερών:

1. Παραδώστε το προϊόν και συμπληρωμένο το δελτίο επιστροφής με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να μπορεί να γίνει αποδεκτή η επιστροφή του προϊόντος, αλλά παράλληλα να μπορεί να γίνει ενδεχόμενη αλλαγή σε χρώμα/νούμερο ή άλλο είδος. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις.

2. Το προϊόν που θα επιστρέψετε, θα πρέπει να μην το έχετε χρησιμοποιήσει και να βρίσκεται εντός της αρχικής συσκευασίας του, μαζί με ό,τι περιείχε.

3. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη .


Αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Επιστροφές χρημάτων γίνονται στην αξία του προϊόντος.

Εάν οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις δεν πληρούνται, τότε το προϊόν θα σας επιστρέφεται με δική σας χρέωση.

 
ΠΡΟΣΟΧΗ
Για επιστροφές από την Κύπρο και από το εξωτερικό τα έξοδα αποστολής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή.
Επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για περισσότερες διευκρινήσεις στο 2251026833.

Το καλάθι σας είναι άδειο.

To industry9.gr χρησιμοποιεί Cookies!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να σου προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Κάνε «κλικ» στο κουμπί «Αποδοχή Όλων» και βοήθησέ μας να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά στο περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει. Εναλλακτικά κλίκαρε αυτά που θες και πάτα «Αποδοχή Επιλεγμένων»!